Polityka prywatności

Fundacja Witodla Bońkowskiego w skórcie FWB zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego klienta FWB i użytkownika serwisów należących do FWB obowiązuje aktualna Polityka prywatności znajdująca się na stronie http://www.witoldbonkowski-fundacja.pl

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów FWB.

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisów nalezacych do FWB możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do FWB przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. FWBnie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Inne formularze

Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do FWB i dotyczące usług, produktów, serwisów i czasopism nieobsługiwanych przez FWB nie podlegają Polityce Prywatności.