Artykuły prasowe (4)

Książka "Niewybrażalne. Potęga i paradoksy naszych umysłów" jest lekturą obowiązkową każdego, kto chce zadbać o własne szczęście, zdrowie oraz relacje z innymi ludźmi. Jest to książka do której się powraca, cytuje znajomym, a także pozycja którą powinno podarować się bliskim na którym nam zależy. Książka szybko zdobywa popularność, co nie zostaje pominięte przez dziennikarzy.

Poniżej prezentujemy gazety i miejsca gdzie znaleźć można artykuły o książce.

Kliknij by przeczytać artykuł online >

Z przyjemnością informujemy że w Gazecie Wyborczej pojawił się artykuł o książce „Niewyobrażalne. Potęga i paradoksy naszych umysłów”

Z przyjemnościa prezentujemy  2 strony skanu artykułu który ukazał się w Głosie Wielkopolskim w dniu 31 sierpnia 2013 r.

FILANTROP naszych czasów
Pismo Ruchu Twórczego Osób Niepełnosprawnych